vr23062017

Back Voorpagina Mening Opinie, meningen en discussie

Rob Zwetsloot's eigen kritische kijk
op Oost en daarbuiten

Met kritische columns verrast de Amsterdamse tv-maker uit Oost zijn lezers en kijkers.

Je bent een prooi

Column Rob ZwetslootHet is goed om even uit je comfort zone te stappen. De bubbel waarin je leeft te verlaten. De dagelijkse sleur en routine te doorbreken. Dat advies hoor je deze dagen vaak. Je komt terug met een frisse blik op het leven van alledag in onze samenleving. Een gave samenleving volgens snotneus Mark Rutte, van die goeie ouwe door corruptieschandalen geplaagde VVD in een land dat af is en perfect, zoals zwaargewicht en schrijver Ilja Leonard Peijffer laatst in een column beweerde. Een paradijs kortom.

Lees meer...

Wie verlost ons van de loterijenterreur?

Column Rob ZwetslootWie verlost ons van de loterijenterreur? Dat goksyndicaat dat als een monster met vele koppen dat ons de illusie van rijkdom en geluk voorspiegelt. Vandaag kreeg ik wederom  een brief van een van deze criminogene organisaties. Aan mij persoonlijk geadresseerd. Dat komt omdat ik ooit in een ver verleden met een van die loterijen heb meegespeeld.

Lees meer...

Altijd bereikbaar...

Column van Rob ZwetslootNu het lente is, en de zomertijd weer is ingevoerd steek ik af en toe mijn neus buiten de deur. En gelijk voel ik me een belangrijk man. En ik verbaas me over buitenwereld. De buitenwereld is verbluffend, intrigerend, levensgevaarlijk en angstaanjagend, met verkeersdoden, aanslagen, berovingen en zinloos geweld maar ook prachtig met de schoonheid van de stad, de mensen, de flora en fauna.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |