do27072017

Back Voorpagina Sport Magazine sport en bewegen

Sport actueel

Sport actueel met het laatste nieuws en actuele informatie over sport in Oostelijk Amsterdam. Bijdragen, foto's,  tips en reacties zijn welkom. Mail naar redactie@oost-online.nl

Real Madrid komt met zijn voetbalschool naar Zeeburgia!

Voetbal-camp bij ZeeburgiaDe voetbalschool van Real Madrid komt naar Zeeburgia en organiseert op het complex van de club een serieuze voetbal-camp van vijf dagen. Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september kunnen jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar deelnemen aan de voetbalweek. Dat is een mooie gelegenheid om onder leiding van top-trainers een prachtige training te volgen.

Lees meer...

Tijdelijk eldorado voor wielerfanaten: Maats

Maats Cycling CultureMaats cycling culture staat op het raam van het mooie pand. De komende maanden kun je hier terecht voor mooie fietskleding, schoenen, accessoires en goeie verhalen! Met andere woorden in de Czaar Peterstraat 68 kun je als racefiets-fanaat je hart ophalen. Maar je moet wel snel zijn, want het is een pop-up locatie. Eind van het jaar zijn ze weer weg. Het pand van woningcorporatie Eigen Haard is vanaf nu in gebruik als permanente pop-up locatie.

Lees meer...

Enorm portret van Johan Cruijff siert Ajaxwijk Park de Meer

Enorm portret van Johan Cruijff in Park de Meer onthuldMet een gezamenlijke druk op de knop door  burgemeester Eberhard van der Laan, Danny Cruijff en Sjaak Swart is een reusachtige muurschildering van Johan Cruijff onthuld. Het enorme portret staat op de zijmuur van het flatgebouw, op de hoek van de Anfieldroad en de Wembleylaan. De plek ligt aan de rand van de wijk waar ooit het voormalige stadion De Meer van Ajax stond en tegenover Betondorp, waar Cruijff opgroeide.

Lees meer...

Zwemvereniging Het Y al 125 jaar en viert feestje in hun Sportfondsenbad

Zwemvereniging Het Y bestaat 125 jaarHet is feest in Sportfondsenbad Oost. In 1892 richtten een aantal actieve mensen namelijk zwemvereniging Het Y op. En dat betekent dat de vereniging dit jaar 125 jarig bestaat. Het Y is een van de oudste zwemverenigingen van Nederland en kent een rijke historie. Zo werd Sportfondsenbad Oost - nog altijd de thuisbasis van de club - in 1929 opgericht door leden van Het Y. In het vertrouwde Sportfondsenbad wordt op 12 mei het verleden, heden en de toekomst van de vereniging gevierd.

Lees meer...

Seizoen gestart voor jubilerend Flevoparkbad

Flevoparkbad 50 jaarHet Flevoparkbad heeft het buitenbadseizoen ingeluid. Afgelopen winter zijn enkele vernieuwingen doorgevoerd, waardoor er nu onder meer zes nieuwe warme douches zijn, een vernieuwde EHBO-ruimte, een tweede springkussen en een glijbaan bij het ondiepe. Vooral de glijbaan is een langgekoesterde wens van veel kinderen. Voor het Flevoparkbad is het een speciaal seizoen, want op 3 juni bestaat het buitenbad precies vijftig jaar.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |