Home Overzicht Politie zoekt getuigen overleden vrouw Djakartaterras

Politie zoekt getuigen overleden vrouw Djakartaterras

0

De recherche van district Oost is op zoek naar specifieke getuigen, die meer kunnen vertellen over de dode vrouw die zondag 12 november vroeg in de ochtend is aangetroffen op het Djakartaterras in de Indische Buurt.

De vrouw, Sofie Kerklaan (27), lag zwaargewond op het trottoir van het Djakartaterras waar zij woonde. Ondanks alle medische hulp overleed zij. Omdat onduidelijk is hoe de vrouw op het trottoir terecht is gekomen, startte de recherche een onderzoek.

Scenario onderzoek
Sinds zondag 12 november zijn er diverse getuigen en betrokkenen gehoord. Het onderzoeksteam geeft aan dat ondanks tactisch onderzoek en uitgebreid forensisch sporenonderzoek,  er nog te veel onduidelijkheden zijn. Het team stelt dat er onderzoek wordt verricht op drie mogelijke scenario’s: een noodlottig ongeval, een mogelijk misdrijf, of suïcide.

Specifieke getuige
De recherche is op zoek naar een man die zondag 12 november rond 03.00 ’s nachts over het Djakartaterras heeft gefietst. De man kwam uit de richting van de Molukkenstraat, via de onderdoorgang over het Djakartaterras en ging in de richting van de Soembawastraat. Deze fietser kan mogelijk iets gehoord of gezien hebben wat het rechercheteam graag wil weten. Bent u die fietser of weet u wie dit kan zijn? Neem dan contact op met de recherche van district Oost via 0900-8844

Alle informatie welkom
Het onderzoeksteam is ook op zoek naar mensen die Sofie Kerklaan op zaterdag 11 november nog hebben gezien of gesproken of misschien nog contact met haar hebben gehad via Whats App of andere social media. Heeft u nog niet met de politie gesproken en wel informatie? Neem dan contact op via 0900-8844.