Home Overzicht Ontvoering blijkt onderdeel vrijgezellenfeestje

Ontvoering blijkt onderdeel vrijgezellenfeestje

0

De politie rukte donderdagmiddag uit voor een mogelijke ontvoering aan de Reinwardtstraat. Al snel bleek er van een ontvoering geen sprake maar een aanstaande bruidegom werd op nogal hardhandige wijze meegenomen door z’n vrienden.

Om 13.17 uur ontving de politie een melding van een mogelijke ontvoering. Een getuige had gezien hoe een jongeman in de Reinwardtstraat door een groep andere mannen in een auto werd geduwd. Diverse politie-eenheden rukten uit, de politie helikopter werd ingeseind.

‘Vluchtauto’
Vrij snel daarna is een van de betrokkenen op de Linnaeusstraat bevraagd. Het bleek om een vrijgezellenfeestje te gaan. Ondertussen was ook contact met de ‘vluchtauto’ gelegd. Die keerde direct terug. Alle inzittenden zijn door een flinke club agenten gecontroleerd. Een van de mannen had wel iets van te voren tegen een agent gezegd, maar wie dat was, wist de feestvierder niet meer precies.

Spannend verhaal
Na welgemeende excuses van het – inmiddels iets minder uitgelaten – gezelschap, ging iedereen weer over tot de orde van de dag. De bruidegom heeft nu vast een extra spannend verhaal voor zijn huwelijksspeech, maar de politie besteedt haar tijd liever aan meldingen waarbij hulp echt nodig is.