Home Overzicht Gewelddadige overval in cafetaria op de Middenweg

Gewelddadige overval in cafetaria op de Middenweg

1

In cafetaria Lago aan op de hoek van de Middenweg en de Kruislaan is in de nacht van vrijdag op zaterdag een medewerker neergestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis en is niet in levensgevaar.

Bij de politie kwam een melding binnen van een steekpartij in de cafetaria. Volgens getuigen hadden twee in het zwart geklede mannen de cafetaria overvallen. Zij zouden met capuchons over het hoofd te voet zijn gevlucht. De politie deed onderzoek op de plaats delict. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

1 REACTIE

  1. Het was een dubbeltje op zijn kant. De directeur zelf is neergestoken bij een roofoverval rond sluitingstijd in het weekend om half drie in de nacht. Een medewerker was aanwezig maar iets te ver weg. De criminelen waren over de toonbank van de snackbar gesprongen waardoor zij in het restaurant konden komen waar de gealarmeerde directeur kwam aanlopen… Er is weinig geld buitgemaakt. Hij is de volgende dag toch gelijk weer aan het werk gegaan nadat hij in het ziekenhuis is gehecht. Chapeau! Zijn borstlittekens liet hij ons zien.
    Hij is de goedheid zelve.