Home Overzicht 2-daagse masterclass | Videopresenteren voor jezelf of je zaak | Meevaart

2-daagse masterclass | Videopresenteren voor jezelf of je zaak | Meevaart

0

Hoe presenteer ik mijzelf op video? Hoe houd ik mijn telefoon vast? En hoe haal ik versprekingen weg? Vragen waar veel mensen mee zitten die aan de slag willen met deze manier van jezelf presenteren. Bijvoorbeeld voor een videosollicitatie of om jezelf of je zaak te presenteren op youtube of facebook.

Peter Mader, bewoner van Oost en Oudste Vlogger van Nederland, leert je dat in de een 2-daagse masterclass Videopresenteren voor jezelf of je zaak op 10 en 17 december. Peter gaf in oktober al een hoog gewaardeerde korte inspiratieworkshop Vloggen voor vijftigplussers bij Netwerkcafé Amsterdam.

De masterclass is opgedeeld in twee ochtenden met een week ertussen om thuis te oefenen, lesmateriaal en vlogs en videopresentaties van anderen te bekijken en met kennis en vragen een week later terug te komen.

Tijdens de masterclass leer je hoe je een verhaal op camera vertelt en krijg je praktische tips hoe je jezelf of een ander het beste kunt opnemen. En hoe je en ongewenste stukjes uit je presentatie knipt, eenvoudige montage doet, ondertiteling toevoegt en muziek eronder zet. Bovendien kom je erachter hoe je je video dan publiceert op je website, facebook of youtube. Privé of openbaar. Allemaal op je eigen telefoon. Het is trouwens wel handig om ook je laptop ook mee te nemen, om op youtube te zoeken naar tutorials en vlogs te bekijken.

Maandag 10 en 17 december 2018 van 9.00 tot 13.00 uur in
de Meevaart, Balistraat 48A, vlakbij station Muiderpoort.
Kosten 159 euro voor twee ochtenden, inclusief cursusmateriaal.

Aanmelden 

Eerst meer weten? Mail naar [email protected] of bel 020 675 5355. De netto opbrengst van deze masterclass komt ten goede aan Stichting Werken voor Elkaar

Meer cursussen

Vorig artikelAli Smith: ‘Winter. Een eclectisch borduursel’
Volgend artikelHet best bewaarde geheim uit Amerika, The Delgado Brothers