Home Overzicht Q-Factory vijf dagen in teken Amsterdam Dance Event

Q-Factory vijf dagen in teken Amsterdam Dance Event

0

Amsterdam staat weer op z’n kop tijdens ’s werelds grootste festival voor elektronische muziek, het Amsterdam Dance Event. Muziekcentrum Q-Factory is één van de locaties in Oost. Daar kom je van woensdag 17 tot en met zondag 21 oktober grote namen tegen als Hardwell, Oliver Heldens, Frequencerz, Lucas & Steve en Ben Liebrand.

ADE veteraan Oliver Heldens presenteert Heldeep op woensdag 17 oktober in Q. Deze show is inmiddels uitverkocht. Niet verrassend met de grootste live-reputatie van deze act!

ADE in Oost
bij Baut, Bijlmer Bajes, Bimhuis, de Tropen, hotel Arena, Kriterion, Mediamatic, Mirror Centre, Q-Factory, Scheepvaartmuseum, Studio/K en Volkshotel.

Op donderdag 18 oktober brengt label Roughstate hardstyle naar ADE, met legendes in het genre als Adaro, B-Front, Frequencerz en Ran-D. De volledige line-up van deze avond wordt binnenkort bekend gemaakt.

Lucas & Steve heeft onlangs getekend bij het wereldberoemde label Spinnin’ Records. Vorig jaar verkochten ze de Skyline Sessions uit met een fantastische line-up en dat doen ze dit jaar op 19 oktober gewoon nog een keer over en is deze avond inmiddels ook uitverkocht. The sky is the limit!

Neem een kijkje in de wereld van Revealed Recordings op zaterdag 20 oktober overdag tijdens de Revealed Conference. Meng jezelf in panels met beroemde DJ’s als Hardwell en Blasterjaxx. Naast panels kun je productie masterclasses volgen en studio sessies bijwonen. En ook ’s avonds pakt Revealed het groots aan, namelijk met een showcase in twee zalen met grote talenten van het label.

Op 21 oktober host Q-Factory een ADE Matinee met Ben Liebrand en UpgreatZ. Ben Liebrand wordt erkend als een van de Europese pioniers in de DJ- en dance muziekwereld. Hij maakte zijn radiodebuut in 1983 met zijn programma In The Mix op Radio Veronica en begon met de jaarlijkse Grandmix, een compilatie van de beste nummers van het afgelopen jaar. Hij bundelt zijn krachten met het DJ team van UpgreatZ, die de beste soul-, disco-, en funk-classics uit de jaren ’70 en ’80 draaien.

Ook opleiding-instituut Abbey Road organiseert activiteiten tijdens ADE in Q-Factory. Zo zullen er op 18 en 19 oktober feedbacksessies gegeven worden, waarbij professionele muzikanten feedback geven op het werk van opkomende artiesten. Daarnaast worden er verschillende masterclasses gegeven en deze zijn op inschrijving te bezoeken. Wees er op tijd bij, want vol=vol.

Check Q-Factory