Home Overzicht Zondagmiddagje uit bij Club Carolina

Zondagmiddagje uit bij Club Carolina

0

Daar waar mensen voor naar Berlijn en New York gingen, is nu gewoon om de hoek. In de sfeervolle achterzaal van het monumentale pand De Nieuwe KHL naast het Lloyd Hotel is er op zaterdag 4 november met een eigen drankje aan een eigen tafeltje genieten van Club Carolina

Het wordt weer een bijzondere belevenis. Zo vlak na Allerzielen en Dia de los muertos is de ‘ongewenste bezoeker’ van harte welkom. ‘Wie de dood durft te vieren, viert het leven’, is het motto van Carolina Mout. zij brengt in De Nieuwe KHL mooie liedjes en bitterzoete bespiegelingen.

Gastvrouw Carolina Mout bundelt 30 jaar ervaring als zangeres en cabaretière in een intiem en uitbundig theaterconcert. Een programma met goede live muziek, afgewisseld door humoristische conferences.

De sfeer is puur en persoonlijk, het repertoire divers: van kleinkunst tot kaseko en alles daar tussenin. Carolina wordt hierin begeleid door haar muzikale zware jongens en dat zijn Nico van der Linden (vleugel), Leon Mennen (gitaar/bas) en Enrique Firpi (cajon/percussie).

Club Carolina in De Nieuwe KHL op zondagmiddag 4 november in De Nieuwe KHL. De zaal is open vanaf 15.30 uur. En leuk en handig: na het theaterconcert lekker eten in het aangrenzende restaurant.