20.7 C
Amsterdam
donderdag 22 augustus 2019

Zeven keer per jaar Dwars in de brievenbus

Zeven keer per jaar ligt Dwars door de Buurt in de brievenbus van mensen die wonen in de Oosterparkbuurt, de Dapperbuurt, de Watergraafsmeer, de Transvaalbuurt of de Weesperzijdestrook. Wil je er zeker van zijn de krant steeds te kunnen lezen, ook als je een Nee-Nee sticker op de brievenbus hebt? Ook dan kun je de krant ontvangen. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief van Dwars en we houden je op de hoogte.

Dwars door de Buurt is de onafhankelijke krant voor bewoners van de Oosterparkbuurt, de Dapperbuurt, de Transvaalbuurt en de Watergraafsmeer. Zeven keer per jaar vind je Dwars op de deurmat. Dwars door de Buurt ligt ook op verschillende openbare plekken in Oost klaar om mee te nemen.

Wil je Dwars nog eens nalezen?

Hieronder vind je de complete Dwars als pdf bestand

.

 

Dwars verschijnt in 2019 zeven keer

209 | Verschijnt 13 september
210 | Verschijnt 1 november
211 | Verschijnt 20 december

De artikelen van Dwars in oost-online

Wil je Dwars nog eens nalezen? De artikelen vind je hier handig bij elkaar.

De redactie

Telefoon 06 4280 7805 | dwarskrant@gmail.com | Facebook | Twitter

Kernredactie Anneke Hesp, Arie van Tol, Frank Schoevaart en Melissa Plomp.

Opmaak  Frits van den Akker, Ron de Wit en Robert Nieman

Medewerkers  Anna ten Bruggencate, Anne De Smet, Anthony Stone, Carolien van Welij, Connie Dekker, Daan van Pagée, Dick Feenstra, Dineke Rizzoli, Eddy Ellert, Evelien Polter, Frank Schoevaart, Frits Vogels, Gabriëlle Francke, Gerard Valentijn, Hans Heitgeert, Hansje Galesloot, Hella de Groot, Henk Pouw, Jaap Kamerling, Jan Molenaar, John Prop (voorpagina), Judith Lammers, Lennie Haarsma, Méland Langeveld, Mirjam Ringer, Peter Hoogendijk, Robert van Andel, Rose Bartholomé, Ruud Meijer, Ton Hendrix en Veronica van Roon.