Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Grand Café Genieten

+ Google Maps
Oranje-Vrijstaatplein 2 1093 NG

Geniet van de hartverwarmende service. Teamleden met een licht verstandelijke beperking nemen onder professionele begeleiding zowel de bediening als het keukenwerk voor hun rekening. Dit maakt uw bezoek tot een onvergetelijke beleving! Het slagen van dit mooie concept is niet alleen afhankelijk van het tomeloze enthousiasme van onze medewerkers, maar ook van de gasten die in dit plezier willen delen.

 

mei 2019

Gezellig eten voor 5 piek in Grand café Genieten

dinsdag 28 mei 18:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 6:00pm on dinsdag, repeating until 25 juni 2019

Grand Café Genieten, Oranje-Vrijstaatplein 2 1093 NG + Google Maps
€5,00

Buurtbewoners ontmoeten elkaar in het Grand Cafe Genieten en kunnen samen (genieten) van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. Georganiseerd door Resto vanHarte, Muziek in Oost en Amsterdam Water met live optredens van muzikanten uit Oost De prijs is vijf euro. Iedereen is welkom om te komen eten. Reserveren kan via 020 253 5554. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.

Meer weten »

juni 2019

BuurtbOOST | Gand Café genieten

donderdag 6 juni 16:00 - 17:00
Grand Café Genieten, Oranje-Vrijstaatplein 2 1093 NG
Gratis

Voor alle bewoners die zin hebben om te buurten, te ontmoeten, te netwerken en bij te praten over ontwikkelingen in de buurten en in de stadsdeelorganisatie. Ook zullen we zeker spreken over de verdere plannen van het Wijkopbouworgaan Oost in de nieuwe bestuursstructuur van wat eens de stadsdelen waren. Mt hapjes en drankjes.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wijzigingen voorbehouden