Home Kort nieuws Aanvragen subsidies Kunst en Cultuur Oost mogelijk

Aanvragen subsidies Kunst en Cultuur Oost mogelijk

0

Wil je tussen 1 juli en het eind van dit jaar een kunst- en cultuuractiviteit of cultureel festival organiseren? Vraag dan voor 1 april de eenmalige subsidie aan. Zowel particulieren als kunst- en cultuurinstellingen kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in Oost.

De subsidie kun je aanvragen voor een activiteit, project of festival in Oost, waar bewoners van Oost naar toe kunnen. Denk bijvoorbeeld aan een dans- of theatervoorstelling, een tentoonstelling of een (tijdelijk) kunstwerk in de openbare ruimte. Of een muziek- of theaterfestival.

Voor kunst- en cultuurprojecten is het maximum aan te vragen subsidiebedrag € 5.000,- en voor culturele festivals is het maximum van € 10.000,-. Een externe Cultuurcommissie beoordeelt de aanvragen en organisaties op artistieke en zakelijke kwaliteit. Samen met de gebiedsteams van stadsdeel Oost beoordeelt de Cultuurcommissie de aanvragen op publieksbereik en buurtgerichtheid.

Kijk voor de voorwaarden waar jouw aanvraag aan moet voldoen op Subsidie Eenmalige gebiedsgebonden kunst- en cultuuractiviteiten Oost. Voor algemene vragen over deze subsidieregeling voor Oost kunt je terecht bij onze makelaars Kunst en Cultuur:

Wil je een kunst- en cultuurproject in Oost organiseren? Neem contact op met Catherine Steenbeek, mail naar [email protected]  of bel 06 1085 7121.
Wil je een cultureel festival organiseren in Oost? Neem contact op met Gijs Hendrix, mail naar [email protected]  of bel 06 1088 6110.