Home Overzicht ADE | Emotional Porn, exhabition of the Self | CBK Amsterdam

ADE | Emotional Porn, exhabition of the Self | CBK Amsterdam

0

Tijdens Amsterdam Event kun je in CBK Amsterdam naar een voorstelling van Emotional Porn – Exhibition of the Self. Het is een visuele, sensorische en emotionele reis van 60 minuten. Het onderzoekt ons obsessief gedrag om hedendaagse technologie te gebruiken als middel tot self-exposure.

Performer/choreografe Keren Rosenberg en ontwerper/beeldend kunstenaar Tony Markus Sacharias creëren een fysieke en virtuele totaalbeleving tussen lichaam, beeld en performance. Ze nodigen hier het publiek mee uit om te reflecteren over hun eigen interpretatie van identiteit. Hierbij worden thema’s zoals intimiteit, sociale positionering, kwetsbaarheid, angst en confrontatie aan het licht gebracht.

In de wereld waarin we nu leven is het gebruik van foto’s, beelden en hoe we ons daarmee positioneren nog nooit zo bepalend geweest. Steeds vaker worden we passief en actief blootgesteld terwijl we onophoudelijk foto’s van ons leven, ervaringen en lichaam produceren.

We worden een merk, een product, een perfect uithangbord van onze identiteit. Er wordt een vlekkeloos leven tentoongesteld wat geen enkele vorm van kwetsbaarheid kent aan een (verbeeldend) publiek.

Emotional Porn, exhabition of the Self | CBK Amsterdam
performance op 18,19 en 20 oktober om 20.30 uur.