Home Overzicht Afscheid van Broer Soolsma

Afscheid van Broer Soolsma

0

Bij zijn afscheid van stadsdeel Oost boden zijn collega’s een tekening aan: zittend op de Watergraafsmeerse zwaan vliegt Broer uit naar nieuwe verten. Ver is hij niet gekomen. Onverwacht overleed op 14 juni gebiedsmakelaar Broer Soolsma.

Broer heeft veel bijgedragen aan het realiseren van bewonersinitiatieven in Amsterdam Oost. Zijn familie verliest een man, vader, opa en broer die te kort van zijn pensioen heeft kunnen genieten. Bewoners verliezen hun diplomatieke doordouwer definitief. oost-online wenst familie, vrienden en bekenden sterkte.

Donderdag 20 juni van 16.30 tot 18.30 uur is in grand café Genieten een bijeenkomst waar bewoners en collega’s een condoleance boek kunnen tekenen.

De familie ontvangt voor de uitvaart graag losse bloemen in plaats van bloemstukken. Iedereen die Broer graag nog een bloem wil meegeven, kan deze donderdag meenemen. Collega’s zorgen ervoor dat ze op de juiste plek terechtkomen. Het boek wordt na afloop aan de familie overhandigd. De uitvaart vindt plaats in besloten kring.

Meer informatie bij Joke van Vliet, gebiedscoördinator Watergraafsmeer, [email protected]