Home Overzicht AH Science Park opent in maart

AH Science Park opent in maart

3

In maart opent in de Watergraafsmeer de grootste Albert Heijn wijkwinkel van Amsterdam. De voorbereidingen voor deze supermarkt in Molukkenstraat aan de rand van Amsterdam Science Park zijn in volle gang.

Sommige mensen zijn verbaasd dat er een vestiging van Albert Heijn bijkomt. De winkels een eindje verderop in de Molukkenstraat, in Oostpoort en in de Helmholtzstraat zijn dichtbij. ‘We gaan die winkels ontlasten’, legt Karim Triki uit. Hij is de manager van de nieuwe winkel. ‘Er komen steeds meer woningen bij in Amsterdam Oost en dat betekent automatisch ook meer klanten.’

De grootste wijkwinkel
Het wordt een grote winkel, maar geen AH XL. Op 2.400 vierkante meter zal echter wel het hele assortiment van Albert Heijn beschikbaar zijn. Bovendien kun je er ook verse sushi kopen, hagelslag tappen en er komt een sinaasappelpers. Manager Triki: ‘De supermarkt is ook gericht op gezinnen die in het weekend boodschappen willen doen. Op het dak is een parkeerterrein ingericht voor onze klanten. Met een lift kun je de boodschappen van de winkel naar het parkeerdek brengen. De eerste anderhalf uur parkeren is gratis.

Pick up point
Nieuw bij Albert Heijn Science Park is de extra service in de vorm van een AH Pick up point
waar je boodschappen kunt ophalen. Karim Triki: ‘Je bestelt je boodschappen online. Wij doen de boodschappen voor je en we zetten ze bij het Pick up Point voor je klaar. Als je voor 24.00 uur bestelt, dan kun je de boodschappen de volgende dag ophalen op het moment waarop het je uitkomt. Er is geen minimum aankoopbedrag en je betaalt dezelfde prijzen als in de winkel.’

De nieuwe Albert Heijn zorgt voor extra werkgelegenheid. Karim Triki: ‘Is het ook mogelijk te vermelden dat wij opzoek zijn naar personeel voor verschillende functies?’ Dat mag.

3 REACTIES

  1. Mooie boel zeg:
    Ga ik vandaag naar de nieuw geopende AH Xl op de Molukkenstraat, omdat ik twee dingen mis voor het menu van morgen, namelijk sjalotten en een flesje witte wijn.
    Staat er bij de uitgang een dame met chocolaatjes als presentje voor de opening.
    Geldt dat alleen bij besteding van € 10,- of meer.
    Wat een aanfluiting zeg. Ga er nooit meer heen.