Home Nu in... Exposities Nu in Bagagehal Loods 6

Nu in Bagagehal Loods 6

0

No Walls is een expositie met kleurrijke, aaibare monumentale werken die de bezoeker inspireren en verleiden om ze juist nu te kopen. Ruim twintig kunstenaars doen mee. SBK Kunstuitleen en Rademakers Gallery zijn de organisatoren. Zij willen hun kunstenaars zo goed mogelijk bedienen en zichtbaarheid bieden, vooral in deze tijden.

Expositie
No Walls

Van 17 juni tot en met 21 juni

Voor NO WALLS hebben SBK en Rademakers Gallery diverse kunstenaars uitgenodigd uit hun omvangrijke netwerk om in deze moeilijke tijden voor kunst en cultuur gezamenlijk hun werk te laten zien. Zowel gevestigde namen als opkomende talenten nemen deel.

Silvia B, Lisa Couwenbergh, Bram Ellens, Bart Esyink Smeets, Mae Engelgeer, Maarten Fijan, Bert Frijns, Stefan Cross, Jeroen van Kesteren, Kiki en Joost, Tomas Libertiny, Sarah Reinbold, Lieve Rutte, Diederik Schneemann, Joanna Schneider, Lisette Schumacher, Tanja Smeets, Koos Buster Stroucken, Sebastiaan Straatsma, Wieland Vogel en Cathalijn Wouters

Open van 14.00 tot 20.00 uur; zaterdag en zondag 11.00 tot 18.00 uur. SBK en Rademakers Gallery zijn op dezelfde tijden geopend.


> Bagagehal Loods 6
‘s-KNSM-laan 143

Loods6 is een markante verschijning op het KNSM-eiland. Ooit was dit de aankomst- en vertrekhal van de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij. Sinds 1997 is het pand in gebruik als verzamelgebouw voor kunstenaars, creatieve bedrijven en bijzondere winkels op het gebied van kunst, design, literatuur en ander gezond ‘inhoudelijk’ voedsel voor lichaam & geest. De Bagagehal, de Kompaszaal en de spectaculaire entreehal van Loods6 zijn te huur voor evenementen, exposities, openingen, kunstmanifestaties en pop-up stores.


 

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here