Home Overzicht Beleef een Mexicaanse kerst bij theater Oostblok

Beleef een Mexicaanse kerst bij theater Oostblok

0

Theater Oostblok zoek rond de feestdagen de warmte van Mexico op met activiteiten voor het hele gezin. Op zaterdag voor kerst trapt Oostblok af met een Feliz Navidad Fiësta. Vanaf tweede kerstdag speelt de feelgood voorstelling Merry Moustachio. Het theater staat de hele kerstvakantie in het teken van de Mexicaanse kerst.

In Mexico gaat er geen feest voorbij zonder slingers. Mooie, kleurrijke, fantasievolle knipwerkjes die met liefde en aandacht gemaakt zijn. Het grote geheim van de knipkunst wordt aan de bezoekers van Theater Oostblok onthult. Iedereen kan aanschuiven om zijn eigen verhaal te vertellen in de kleurrijke slinger die je samen gaat maken.

Feliz Navidad Fiësta
Op zaterdag 22 december is het Feliz Navidad Fiësta. Dan haalt Carly E haalt haar cello tevoorschijn en Joost zijn wereld collectie platen Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse (dans) muziek. Dus, ‘No time to siësta, it’s time to fiësta’.

Merry Moustachio
Na de kerst speelt de theatergroep Wie Walvis de voorstelling Merry Moustachio. Teun en Tinie zitten samen bij de kerstboom. Nou ja, samen? Teun leest de krant en zegt niets terwijl Tinie verlangt naar de tijd toen ze net verkering hadden en het altijd gezellig was met elkaar. Nu slepen de dagen op de boerderij zich voort en lijkt er van gezelligheid al heel lang niet veel meer over. Maar dan staat er plots een mariachi band uit Mexico op de stoep. Deze muzikanten zingen romantische liedjes en al gauw begint Tinie te dromen dat Teun weer verliefd op haar zal worden.

Check www.oostblok.nl