Home Kort nieuws Bestuurder auto rijdt door na aanrijding op Zuiderzeeweg

Bestuurder auto rijdt door na aanrijding op Zuiderzeeweg

0

Een 22-jarige vrouw is op maandagavond 28 december slachtoffer geworden van een aanrijding aan de Zuiderzeeweg. De bestuurder van de personenauto ging ervandoor en liet haar achter op de openbare weg. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 17.00 uur stond het slachtoffer met haar bromfiets voor een rood verkeerslicht. Vanuit het niets werd zij vanachter aangereden door een personenauto. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en, maar mocht na controle weer naar huis. Het slachtoffer heeft wel rugletsel overgehouden aan het ongeval.

Verschillende getuigen verklaren dat de personenauto vanuit de Schellingerwouderbrug in de richting van de Zuiderzeeweg reed. Na het ongeval, reed de personenauto in de richting van de Piet Heintunnel. De personenauto is zwart van kleur en van het merk Seat type Leon.

De politie komt graag in contact met mensen die de personenauto hebben zien rijden voorafgaand aan het ongeval. Ook wil de recherche graag in contact komen met mensen die het ongeval hebben gezien of mogelijk dashcambeelden hebben gemaakt. Neem op via 0900 8844 of anoniem met 0800 7000.