Home Eten&Drinken Bij Spirit schep je zelf op, betaal je per ons en eet...

Bij Spirit schep je zelf op, betaal je per ons en eet je lekker verantwoord

0

Bij vegetarisch en biologisch restaurant Spirit mag je zelf opscheppen en betaal je alleen voor wat je hebt opgeschept. Dat is wel zo eerlijk voor grote en kleine eters en het zorgt voor minder afval. Die formule doet het goed in Rotterdam en Spirit is nu ook neergestreken aan de kop van de Czaar Peterstraat in een statig nieuwbouwpand. Het is open voor ontbijt, lunch en diner.

Beeld Odette Kleeblatt

Spirit draait sinds september 2012 op volle kracht in Rotterdam en heeft daar al vele gasten mogen verwelkomen. En nu dus in de Czaar Peterstraat. Het buffet biedt er een mooie keuze voor ontbijt, lunch en diner. En voor dranken en patisserie. Denk aan ziltige zeespaghetti en zoete aardappels, linzen, peulen, tempeh en tofu, warme wakame en koude kouseband, mini-tomaatjes. Je hebt keus uit ruim 50 gerechten die ze dagelijks eigenhandig bereiden met respect voor mens, dier, milieu en economie. Aan de mega grote bar mag je zelf uitkiezen, samenstellen en opscheppen.

Restaurant Spirit in een statig nieuwbouwpand in de Czaar Peterstraat.

Alle gerechten maken ze dagelijks zelf met uitsluitend 100 procent biologische en 100 procent vegetarische ingrediƫnten van het seizoen. In de winter dus stevige vega-stamppotten en in de zomer fruitsalade met Hollandse bio-aardbeien. Aan de bar kun je er koffie, (kruiden)thee, huisgemaakt sap of een lekker glas wijn bij bestellen.En ook goed om te weten: Spirit draagt het bio-keurmerk van Stichting Keurmerk Agrarische Landbouw, zo weet je dus zeker dat alles wat je opschept 100 procent onbespoten en puur uit de natuur is.

Spirit is 7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 23.00 uur. Tussen 08.00 uur en 11.00 uur staat het ontbijtbuffet klaar en lunchen en dineren kan van 11.00 uur tot 22.00 uur. Het adres is Czaar Peterstraat 2a

www.spiritrestaurants.nl