Home Kunst Bredewegfestival zoekt vrienden die feest financieel willen steunen

Bredewegfestival zoekt vrienden die feest financieel willen steunen

0

Al veertig jaar organiseren twaalf enthousiaste buurtbewoners het Bredewegfestival. Dit jaar wordt het jubileum gevierd. In overleg met een aantal buurtbewoners is er onlangs een stichting opgericht om het comité, dat het hele jaar met veel elan aan het festival werkt, te ondersteunen. De stichting Vrienden van het Bredewegfestival gaat geld werven om het feest ook dit jaar mogelijk te maken.

Het Bredewegfestival is al een aantal jaren bezig om geld te werven via de ‘Vriendenactie’. De nieuwe stichting neemt dat werk over van het organisatiecomité en heeft daarbij flinke ambities. De stichting mikt op een uitbreiding van het aantal Festivalvrienden tot 400. De vrienden steunen in de eerste plaats natuurlijk het festival financieel, maar voor vrienden zijn er bovendien interessante extra’s. Zo zijn de vrienden welkom op de jubileumavond op 21 april, worden zij uitgenodigd voor de generale repetitie van de Opera op Straat en zij worden uitgenodigd voor de jaarlijkse vriendenborrel in oktober.

Je kunt vriend worden van het Bredewegfestival door minimaal € 50,- te storten op rekening NL90 RABO 0312 8995 80 onder vermelding van Festivalvriend 2017. Vermeld daarbij je e-mailadres. De nieuwe stichting heeft een ANBI-status wat betekent dat de schenking fiscaal aftrekbaar is.