Home Eten&Drinken Brouwerij ’t IJ breidt uit naar Vondelpark

Brouwerij ’t IJ breidt uit naar Vondelpark

0

Bouwerij ’t IJ opent een tweede proeflokaal in het Blauwe Theehuis, midden in het Vondelpark. Net als het proeflokaal aan de Funenkade onder  molen moet ook dit een plek worden waar mensen onder het genot van een goed glas bier samenkomen, aldus de brouwerij.

De naam van het Blauwe Theehuis blijft hetzelfde. Je kan er natuurlijk al meer van de bieren van t IJ krijgen maar verder draait het paviljoen in het Vondelpark de komende maanden nog even als vanouds. ‘In deze periode kijken we hoe het bijzondere gebouw het best tot zijn recht kunnen laten komen als proeflokaal. Komende winter creëren we de optimale indeling om dat uitgestrekte, cirkelvormige terras zo goed mogelijk van ons bier te voorzien.’

In het voorjaar kun je er terecht voor Zatte, IJwit of iets anders uit de tanks van ’t IJ. Nu sluit het theehuis nog vroeg maar vanaf volgend jaar blijft het Blauwe Theehuis langer open. Dan kan je er ’s avonds ook voor een maaltijd terecht. Maar het draait op deze speciale plek natuurlijk vooral om dat fantastische terras, dat er straks voor gaat zorgen dat het nog lang gezellig blijft in het park.

 

Vorig artikelRicciotti ensemble met muziek uit Cuba op Boerhaaveplein
Volgend artikelNiet zomaar het water in. Door blauwalg kun je behoorlijk ziek worden