Home Sport&Fit Campo Copa Libertadores bij WV-HEDW tijdens de krokusvakantie

Campo Copa Libertadores bij WV-HEDW tijdens de krokusvakantie

0

De Copa Libertadores is de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League. Strijd, passie, duels en ongekend veel emoties zijn de ingrediënten voor deze wedstrijden in Argentinië, Brazilië, Colombia, Chili, Ecuador, Peru en noem maar op. Het is daar iedere wedstrijd weer alles of niets. Deze passie en beleving zien we ook graag tijdens de krokusvakantie op maandag 29 februari en dinsdag 1 maart.

Voetballen met je hart. Dat betekent duelleren en knokken voor iedere bal en meter. Als je de bal kwijt bent die zo snel mogelijk weer terug veroveren want voetbal is nu eenmaal het leukst als je de bal hebt. En dan gaat het natuurlijk om de voortzetting zoals dat zo mooi heet. Naar wie speel je de bal af en hoe zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk bij het doel van de tegenstander komt. En hoe ram je de bal er vervolgens zo hard mogelijk in zodat de keeper kansloos is. Dat allemaal met hart en ziel. Maar natuurlijk ook met je verstand want er is natuurlijk niks mis met een uitgebalanceerde aanval en bekeken schuiver in de uiterste hoek. Afijn, we gaan tijdens de krokusvakantie heerlijk voetballen en trainen met Zuid-Amerikaanse beleving en een tikkie Europese uitgekooktheid. Viva de Copa Libertadores!

Campo Copa Libertadores is bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar en wordt gehouden op de velden van WV-HEDW op maandag 29 februari en dinsdag 1 maart. Iedereen kan meedoen. Of je nu lid bent bij WV-HEDW of bij een andere club maar ook als je helemaal nergens lid bent. Je kunt voor één dag inschrijven maar uiteraard ook voor twee dagen. Iedere deelnemer kan kiezen uit een Argentinië tenue  of een Brazilië tenue. De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen, maar kinderen kunnen tot 17.00 uur worden gehaald. Naast heel veel voetbal staan er ook allerlei spelvormen op het programma.