Home Exposities CBK Amsterdam

CBK Amsterdam

0

CBK Amsterdam haalt de grootste kunstwerken van stal voor een gigantische verkooptentoonstelling: CBK XL.

Expositie
CBK XL. Size matters… and so does Art!

Te zien  15 april tot en met 1 juni

Stijg boven jezelf uit om de werken goed te bekijken, want CBK Amsterdam breekt met tradities en toont deze grootse werken niet netjes aan de wand, maar creëert een uniek tapijt van kunstwerken dat alleen van grote hoogte is te bewonderen!

Deze XL en XXL kunstwerken krijgt het publiek zelden te zien vanwege de ruimte die deze monumentale werken op eisen. Door de verscheidenheid in media, thema’s, technieken en stijlen zit er vast iets voor u bij!

Veel van de monumentale werken zijn tijdens de tentoonstelling tegen een gereduceerd tarief te koop. Leden van CBK Amsterdam krijgen tijdens de preview op zaterdag 13 april 14 uur bij hun eerste aankoop 5 procent extra  korting. Kom op zaterdag 13 april tussen 14 en 17 uur naar de preview, geniet van een XL cocktail (ook alcohol vrij), en ga voor groot, groter, grootst. Because size does matter!


CBK Amsterdam
Oranje-Vrijstaatkade 71

CBK Amsterdam is een ontmoetingsplek voor hedendaagse beeldende kunst. Met tentoonstellingen, kunstuitleen, educatieve activiteiten, concerten. En er is een leestafel.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here