Home Overzicht Chillen met Roef op de daken van de Knowledge Mile

Chillen met Roef op de daken van de Knowledge Mile

0
Op het dak van de Theateracademie in de Jodenbreestraat.

Het ene na het andere festival buitelt over Oost heen. Maar zo’n ‘hoog’ festival als Roef is er niet eerder geweest. Bij verschillende locaties langs de Wibaut- en Weesperstraat – ook wel de Knowledge Mile genoemd – kon je zaterdag 9 september het dak op. Bij Zoku, Nest op Casa 400, Badplaats van het Volkshotel, Benno Premselahuis, de Filmacademie en de Theaterschool bracht de lift je naar hogere sferen.

Beeld Odette Kleeblatt

Bovenop het Benno Premselahuis, de Filmacademie en de Theaterschool keken de bezoekers hun ogen uit: een geweldig uitzicht over de stad. Deze daken waren alleen die avond toegankelijk voor het publiek. Dat is nu weer voorbij tot wellicht de volgende editie van Roef. Bij het Volkshotel in de Wibautstraat bracht de Roef expeditie je een verdieping hoger dan gebruikelijk. The Student Hotel aan de overkant deed ook mee, al kon je er het dak niet op. Vanaf het Volkshotel zag je een bijzondere voorstelling op het dak van het nieuwe studentenhotel. Bij Zoku en Nest was het heerlijk chillen

De eerste editie van Roef zit er op. Maar je kunt op hoogte blijven in Nest, bovenop Hotel Casa 400. Als het weer meezit kun je daar hoog verscholen tussen het groen ontbijten en kijken naar de zonsondergang en alles wat er tussen zit. Zolang het niet regent brengt de lift je er naar toe. Mocht je twijfelen dan kun je op Facebook zien of het dakterras open is.

Hier heb je een prachtig uitzicht. Eén avond maar…