Home Overzicht Club Antre maakt muzikale reis door de Balkan in Mezrab

Club Antre maakt muzikale reis door de Balkan in Mezrab

0

Club Antre heeft een nieuwe locatie gevonden voor de maandelijkse muzikale show. Zaterdagavond 8 december opent Club Antre haar deuren in Mezrab aan de Veemkade voor wederom een bijzondere muzikale ontmoeting. 
Roman Oro, het duo Gabi en Vasile en het Tombaz ensemble geven er acte de presence.

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van een jongerengroep uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz die later op de avond het hoofdprogramma verzorgen. 
Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten.

Het vaste zeskoppige huisensemble Tombaz bestaat uit zangeres Meral Ari, klarinettist Emirhan Tuğa, contrabassist Gabriel Barbalau, violist Stijn Schmeddes, percussionist Alper Kekeç en pianist Takis Grammatikopolous. Deze avond wordt versterkt met de ontzagwekkende en opzwepende Roemeense melodieën van accordeonist Vasile Nedea. Samen nemen zij je mee vanuit de haven van Amsterdam door de Balkan richting Istanbul. De avond wordt traditioneel dansend afgesloten in de sfeer van de avond op Balkan beats door DJ Volkan.