Home Lezen en schrijven Creatief schrijven kun je leren

Creatief schrijven kun je leren

0

Heb je altijd al verhalen willen schrijven maar weet je niet hoe je moet beginnen? Heb je weleens gedicht gemaakt maar het nog nooit aan iemand laten lezen omdat je niet weet of het wel goed genoeg is? De cursus Creatief Schrijven van Nelleke Lamme-den Boer helpt je daarbij.

‘Schrijven is een ambacht dat je kunt leren door te spelen met de materie’, legt Nelleke Lamme-den Boer uit. ‘Je ontwikkelt in deze cursus met plezier vaardigheden op het gebied van proza en poëzie. Stap voor stap neem ik je mee in het schrijfproces. Aan de hand van opdrachten leer je van alles over perspectief, tonen en vertellen, personage-opbouw, conflict en dialoog bij proza. Daarnaast oefen je met diverse vormen van poëzie. Elke les krijg je op een positieve manier feedback op het gemaakte werk en ontdek je nieuwe mogelijkheden.’

De cursus Creatief Schrijven wordt gegeven in de Eester, C. Van Eesterenlaan 266, start op 12 maart en eindigt op 23 april 2018. De cursus bestaat uit zes lessen op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Op 2 april, dat is tweede Paasdag, is er geen les. De kosten bedragen € 165,- inclusief lesmateriaal, koffie en thee. Er is plaats voor 8 tot 10 cursisten.

Aanmelden kan tot uiterlijk 26 februari via www.tekstkwartier.nl |  06 2538 7256.

Vorig artikelPopinnPark aan de Middenweg maakt plaats voor kunst
Volgend artikelCreatieve broedplaats Lola Lik heeft deuren gesloten