Home Kort nieuws Creatieve deelnemers gezocht voor Kunst- en Crea Fair 

Creatieve deelnemers gezocht voor Kunst- en Crea Fair 

0

Kringloop ’t Hartje, een van de winnaars van Oost Begroot, organiseert een Kunst – en Crea Fair. Kunstenaars en crea bea’s krijgen op de fair de mogelijkheid zich te presenteren aan de buurt. Ze kunnen hun werk tentoonstellen en verkopen, maar ook netwerken en potentiële afnemers of cursisten bereiken.

Door de fair is het laagdrempeliger om kennis te maken met het kunst- en creatieve aanbod in de buurt. Bezoekers en buurtbewoners worden door activiteiten uitgenodigd zich creatief te uiten. Kunstenaars krijgen zo een beeld van wat leeft onder buurtbewoners en waar ze behoefte aan hebben. Deelnemers leren elkaar hierdoor beter kennen en de drempel om mee te doen aan een creatieve workshop is lager. De fair brengt verbinding en sociale cohesie in de wijk.

Door het coronavirus is het houden van bijeenkomsten nog steeds moeilijk. Om een veilige plek te creëren voldoet de Kunst- en Crea Fair aan de maatregelen die op dit moment van toepassing zijn. Zo is er geen horeca of centrale workshoptent voor deelnemers.

’t Hartje heeft al een overdaad aan creatieve buurtbewoners en kunstenaars die handgemaakte producten willen verkopen, maar ontvangen graag nog meer deelnemers op de Fair die kosteloos een kraam mogen gebruiken.

De Kunst- en Crea Fair is zondag 14 november van 10.00 tot 16.00 uur op het Robert Kochplantsoen. Voor toegang is een QR-code nodig.

Meer informatie via [email protected]