Home Kunst Culturele instellingen werken samen als ‘Cultuur Connectie Oost’

Culturele instellingen werken samen als ‘Cultuur Connectie Oost’

0
Concert in de NedPHO-Koepel.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid organiseert Cultuur Connectie Oost een uiteenlopend cultuurprogramma om bewoners van Oost dichter bij elkaar te brengen. Het is de eerste gezamenlijke activiteit van Cultuur Connectie Oost.

Het cultuurprogramma is het eerste initiatief van Cultuur Connectie Oost. De betrokken instellingen willen de komende jaren bereiken dat de programmering in het stadsdeel beter zichtbaar en toegankelijker wordt voor een divers publiek en dat er meer uitwisseling ontstaat tussen culturele instellingen. Alle culturele instellingen in Amsterdam Oost zijn welkom om zich aan te sluiten bij Cultuur Connectie Oost.

Op verschillende locaties in Oost kun je tijdens de Week tegen eenzaamheid culturele activiteiten ondernemen. Zo kun je eten in het buurtrestaurant van de Meevaart en daar genieten van een uitgebreid programma met fotografie, film, muziek, mode, dans en storytelling. In de NedPhO-Koepel speelt een ensemble van het Nederlands Philharmonisch Orkest klassieke muziek, in Theater Oostblok zijn er (jeugd)voorstellingen en in Studio/K is een comedyavond.