Home Overzicht Daar is de nieuwe oost-online!

Daar is de nieuwe oost-online!

0

oost-online barstte uit z’n voegen. In de 15 jaren van haar bestaan is er alleen maar heel veel informatie bijgekomen en zijn er tientallen rubrieken ontstaan. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Daar is nu een eind aan gekomen want oost-online heeft zich in een nieuw jasje gestoken.

De website van Oost is nu veel overzichtelijker en aangepast aan de technische mogelijkheden van nu en straks. De afgelopen maanden heeft een aantal enthousiaste mensen hard gewerkt aan een nieuwe, overzichtelijke presentatie van het nieuws en de informatie.

Heb je vragen, opmerkingen, tips over de nieuwe oost-online, neem contact met ons op.

De nieuwe oost-online biedt veel nieuwe mogelijkheden. Zo kun je op de voorpagina meteen al zien wat er in de verschillende rubrieken actueel is. Onder het tabje Nieuws lees wat er actueel is. Onder de naam oo-tv gaan we in beeld en geluid laten zien wat Oost ‘beweegt’. Ook de inmiddels populaire Agenda van Oost heeft een facelift ondergaan en is, net als alle artikelen, ook gewoon te lezen op smartphones en tablets.

Door de nieuwe opzet zijn er meer mogelijkheden voor mensen die mee willen werken. Wil je Oost ontdekken en er over schrijven? Dat kan. Wil je meedoen in één van de videoteams omdat je het leuk vindt of omdat je video-ervaring handig vindt. Je bent welkom. Bij oost-online hebben we veel mogelijkheden voor vrijwilligers die journalistiek bezig willen zijn. Neem contact met me op als je belangstelling hebt!