Home Overzicht Dance Connects start op nieuwe locatie tussen Oost en Centrum

Dance Connects start op nieuwe locatie tussen Oost en Centrum

0

In Studio Selma Susanna op Wittenburg starten lessen Moderne Dans voor iedereen van 60 jaar en ouder. In deze inspirerende en intieme theaterstudio kun je vanaf 13 maart elke woensdag naar hartenlust dansen samen met andere stad- en buurtgenoten.

Dance Connects Community organiseert al jaren moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder in heel Amsterdam. Man, vrouw of anders, ervaren danser of juist helemaal niet, slecht ter been of misschien snel moe, er is een plek voor iedereen op de dansvloer om te werken aan een sterk lichaam en een lenige geest.

De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

Wie het leuk lijkt om wekelijks via moderne dans lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf 13 maart tussen 10.30 tot 12.00 uur welkom op Wittenburg bij Studio Selma Susanna, Grote Wittenburgerstraat 9C. Op 13 maart is er een gratis kennismakingsles.

Foto Kim Doeleman

Vorig artikelBrouwerij Homeland wordt circulair bierlaboratorium
Volgend artikelFilmgedicht IK BEN te zien bij Museum Tot Zover