Home Overzicht De eilanden hebben nu een Vomar

De eilanden hebben nu een Vomar

0

De Vormar rukt op. Vandaag opende deze Noord-Hollandse supermarktketen de vierde winkel in Oost. In de Cornelis Vermuydenstraat op de hoek van de Czaar Peterstraat staat voordeelmarkt nummer 65 die meteen is uitgevoerd in ‘rode-formule’. Dat betekent dat de prijzen laag zijn en je er geen bedieningsafdelingen aantreft. De kleur rood is aan de gevel en in de winkel dominante aanwezig.

Beeld Odette Kleeblatt

De openingstijden zijn ruim. Iedere dag is de Vomar open van 8.00 uur tot 22.00 uur, ook in het weekend. De nieuwe winkel heeft een eigen parkeergarage waar gratis kan worden geparkeerd. Een geldautomaat is er niet, wel kun je er terecht voor het opladen van je OVchip-kaart.

Vomar lanceerde vorig jaar april zijn nieuwe Voordeelmarkt formule met rood als dominante kleur in plaats van geel zoals de supermarktwinkels er voorheen uitzagen. Al eerder waren de winkels op de Middenweg en de Nobelweg zowel uiterlijk, en qua assortiment en prijspeil al aangepast. De nieuwe Vomar bij de Czaar Peterstraat is meteen in de nieuwe formule uitgevoerd.