Home Overzicht De OHG Loop: ‘De leukste loop van Amsterdam’

De OHG Loop: ‘De leukste loop van Amsterdam’

0

Op zondag 26 mei vindt de 5e editie plaats van de OHG Loop, een hardloopwedstrijd voor jong en oud door het Oostelijk Havengebied. Er is een parcours van 5 en 10 kilometer en voor de jongere kinderen een aparte kinderloop van 1 en 3 kilometer. Start en finish zijn op het Hildo Kropplein. Daar wordt gezorgd voor muzikale omlijsting, een hapje en drankje en speelmogelijkheden voor de kinderen.

De OHG Loop is in 2015 ontstaan als initiatief vanuit de Buurtcoöperatie OHG, met als doel om op een sportieve manier de buurt te verbinden. De OHG Loop vindt elk jaar plaats op de laatste zondag van mei en iedereen is welkom.

Het evenement wordt ondersteund door lokale ondernemers zoals Winkelcentrum Brazilië en Leefstijl Fysiotherapie & Training en heel veel enthousiaste buurtbewoners. Werden bij de eerste edities de tijden nog met de hand geklokt, inmiddels beschikken we over een professioneel tijdsregistratiesysteem.

De online inschrijving voor deze jubileumeditie is geopend via www.ohgloop.nl waar ook alle informatie over het parcours en de starttijden te vinden is. Online registreren en betalen heeft als voordeel een lagere deelnameprijs, gegarandeerd een chip voor het tijdsregistratiesysteem en een kortere wachttijd bij het ophalen van het startnummer. Vrijwilligers kunnen zich melden via [email protected].

De deelnemers aan de OHG Loop zijn op woensdagen tussen 18:30 en 19:30 welkom op het gratis inloopspreekuur bij Leefstijl Fysiotherapie & Training, Cruquiuskade 125-127, voor vragen en advies over hardlopen.