Home Overzicht De Pikante Peper Party? Alleen als je al dit heets aankan

De Pikante Peper Party? Alleen als je al dit heets aankan

0

Hopp, de rooftop bar bovenop hotel Casa staat geheel in het teken van maar één ding: de chilipeper. In de daktuin van Hopp[heeft een aantal onschuldige zaadjes zich de afgelopen maanden ontpopt tot gemene (Serrano)pepertjes. Als ode aan deze smaakmaker organiseert Hopp een oogstfeest voor alle mannen en vrouwen met pit.

De pikante plannetjes van Hopp: Bijvoorbeeld de Hot Wing Challenge. Deze wedstrijd is enkel voor ervaren pepervreters! Haal jij de pittigheid van de California Reaper, of haak je al af bij de Jalapeño? Er is een beperkt aantal plekken dus peper in je reet! De winnaar van de challenge krijgt een heerlijk pakket met pittige sauzen van Let’s Salsa en dorstlessende bieren van Hopp Amsterdam.

Hoe pittig is Habaneropeper en wat is de Scovilleschaal? Of hoe maak je de allersmakelijkste sauzen van chilipepertjes? Let de Jong van Let’s Salsa legt alles uit wat je wilt weten, en waar je zeker van gaat zweten! Ben je op 23 september om 15.15, 17.00 of 18.45 uur toevallig op Hopp? Schuif dan gezellig aan bij deze leuke workshop! Zeker niet peperduur, want helemaal voor nop!

Een betere muzikale ondersteuning van deze pittige dag is er gewoon niet! Een Mariachigezelschap is uitgenodigd die zelfs je Hollandse Tante Anja in Mexicaanse sferen brengt. Er mag dus gedanst worden.

Op deze gepeperde dag zijn er ook verse michelada’s! Deze pittige Mexicaanse biercocktail met limoen is voor sommigen bekend, zo niet, na de Pikante Peper Party natuurlijk wel. En er zijn ook nog pittige souvenirtjes. Een paar kleine flesjes zodat je die pittige sauzen van Let’s Salsa gewoon mee naar huis kan nemen.

Check Facebook