Home Eten&Drinken De Tropen zet Indonesische keuken in zonnetje

De Tropen zet Indonesische keuken in zonnetje

0

Waar denk je aan bij Indonesië? Waarschijnlijk is het eten één van de eerste dingen die in je opkomt. My Kitchen is Your Kitchen in restaurant de Tropen zet de Indonesische keuken in het zonnetje. Een walking-dinner avond voor alle bourgondische liefhebbers van eten en gezelligheid. Alle vrijheid om je eigen plek in de ruimte te vinden met eventueel een dansje tussen de gangen door op de muziek van de DJ’s. Daarnaast is er ook voldoende mogelijkheid om te zitten.

De chef van De Tropen, Hans Ribbens, organiseert  in samenwerking met Ron Gastrobar Indonesia een smaakmakend 5-gangen menu. Agus Hermawan is de hoofdchef van alle Ron Gastrobar Indonesia locaties. Vanwege zijn uitzonderlijke kookkunsten, is hij door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot ambassadeur voor de Indonesische Keuken in Nederland! Door vele kenners, waaronder Ron Blaauw zelf, wordt hij gezien als de beste Indonesische chef in Europa.

Agus slaat de handen ineen met de chefs van twee andere Gastrobar-locaties. Donny van Norde van Bistrobar Indonesia in Haarlem en Tim Jansen, die de scepter zal zwaaien bij het spoedig te openen Ron Gastrobar Indonesia Downtown in hartje centrum Amsterdam. Dat belooft een unieke samenwerking en culinaire hoogstandjes.

Komiek en food-lover Howard Komproe is de vaste presentator van de avond. Per gang worden de chefs, op geheel eigen (humoristische) wijze, de kleren van het lijf gevraagd over het gerecht, zodat jij weet wat je eet. Daarnaast zal hij wat plaatjes opzetten als zijn alter ego, DJ Kenny Mixen. De avond wordt muzikaal afgesloten door Mike Risk. Tijdens de laatste gangen en daarna zal hij helpen de spijsvertering op gang te brengen.

Vijf gangen walking-dinner + welkomstcocktail op zaterdag 2 maart van 19:00 tot 00:00 uur in restaurant De Tropen, Mauristkade 64. Prijs 39,95 euro excl. servicekosten.

Vorig artikelFilmgedicht IK BEN te zien bij Museum Tot Zover
Volgend artikelRecherche zoekt voortvluchtige verdachten overval Plantage Muidergracht