Home Dwars Dwars door de buurt nummer 235 is verschenen

Dwars door de buurt nummer 235 is verschenen

0

Het voorjaar blijft maar druilerig. Er was dit jaar nog weinig gelegenheid om de dag op een picknickkleed in het Oosterpark door te brengen. Maar willen we daar nog wel zitten, als je leest over de vervuilde grond? Gaat het water na deze natte lente nog wegtrekken, met de slechte waterhuishouding van het park? En is het uitzicht nog wel aantrekkelijk, nu de noordzijde steeds verder versteent?

We hebben al vaker aandacht besteed aan de problemen in het park, onlangs nog met een artikel over de fietsers die het park onveilig maken. Hoe kijken verschillende belangengroepen aan tegen de huidige situatie? En wat is de rol van de gemeente hierin? Tegelijkertijd zijn er de komende maanden ook weer genoeg redenen om van het Oosterpark te gaan genieten: het Amsterdam Roots Festival en Keti Koti staan voor de deur. Hopelijk staat ons een zomer met meer zon te wachten…

Ons team bij Dwars is weer een nieuwe schrijver rijker. Julien Oostenbrink brengt de gemiddelde leeftijd van de medewerkers van Dwars een eind omlaag. We zijn blij met een frisse, jonge inbreng.

De altijd populaire rubriek ‘Dwarsliggertjes’ leek als een nachtkaars uit te doven. Er kwamen steeds minder (gratis!) advertenties en oproepjes binnen en voor de vorige editie was er niet een. We willen deze rubriek graag nieuw leven inblazen. Dus wilt u adverteren? Stuur uw Dwarsliggertje naar ons op!

Deze artikelen kun je allemaal lezen in oost-online

De artikelen van Dwars 234 in oost-online

Wilt u reageren op artikelen in Dwars of heeft u nieuws voor de krant? Stuur uw bijdrage naar [email protected].

 

Vorig artikelDagbesteding in de praktijk
Volgend artikelMargrietha Reinders: dominee van de kleinste kerk in Nederland