Home Kort nieuws Een kerstpakket voor een buur die het goed kan gebruiken

Een kerstpakket voor een buur die het goed kan gebruiken

0

De Kerstdagen komen eraan. Dit jaar zal Kerst anders zijn dan andere jaren. Minder ontmoetingen, minder gezellige activiteiten. Het is des te belangrijker om naar elkaar om te blijven zien en onze buren niet te vergeten. Buurthulp Oost organiseert een kerstpakkettenactie voor mensen die het goed kunnen gebruiken.

Buurthulp Oost wil buurtgenoten een hart onder de riem steken en laten weten dat aan ze wordt gedacht. Dat kan door een kerstpakket samen te stellen en deze in de week voor Kerst aan te bieden aan buurtgenoten die het goed kunnen gebruiken.

Wil jij meehelpen om onze buurtgenoten blij te maken met een kerstpakket? Mail dan je gegevens voor 14 december naar [email protected]. Je ontvangt in week 51 een mail met de werkwijze en gegevens van de buur die jij mag verrassen met een pakket. Het pakket stel je zelf samen.

Je kan ook iemand opgeven voor een kerstpakket! Ken jij iemand uit je buurt die, om wat voor reden dan ook, heel blij wordt van zo’n gebaar? Laat het weten.

Wil jij meedoen maar ben je niet in de gelegenheid om een pakket samen te stellen? Je kunt ook een bedrag overmaken naar NL78 INGB 0000 8557 08 ovv kerstpakkettenactie. Dan zorgt Buurthulp Oost dat er met jouw donatie een kerstpakket wordt bezorgd bij een buurtgenoot.