Home Overzicht Netwerkborrel voor crowdfunding Starters4Communities

Netwerkborrel voor crowdfunding Starters4Communities

0

Netwerktijd! Ondernemers en bewoners uit Oost ontmoeten elkaar in Jungle Amsterdam om elkaar in informele sfeer beter te leren kennen. Twee korte lezingen van bekende sprekers worden afgewisseld met hippe deuntjes van live dj’s. Dat gebeurt allemaal in het kader van het trainingsprogramma van Starters4Communities, editie XI in Amsterdam Oost.

Tekst Bastiaan Weldring

Met succes organiseert Starters4Communities al jaren een trainingsprogramma in het sociaal ondernemen voor young professionals. De eerste zes weken van die training staan in het teken van crowdfunding. De trainees bekostigen daarmee hun eigen training. Het te behalen doel: 20.000 euro per 22 oktober. De kaartverkoop van de borrel (€ 20,- per kaartje) gaat direct naar het crowdfundingsdoel.

Interessante sprekers
Als spreker komen Nadine Maarhuis, co-auteur van het boek Pioniers van de nieuwe welvaart en Thomas Gesink, van sociale onderneming Brouwerij de Prael naar Jungle Amsterdam. Extra leuk is dat Prael elke bezoeker een gratis biertje van de brouwerij aanbiedt. Ook van de tap zal Jungle Amsterdam exclusief die dag Prael schenken.

Hapjes en loterij
Tegenover aanschaf van een kaartje staan ook nog hapjes gesponsord door ondernemers uit de buurt. Zo steunen onder meer IJs van Oost, Beet en Mama Kenia het evenement. Als klap op de vuurpijl is elk ticket inclusief twee loten voor een loterij. De trekking vindt plaats tijdens de borrel zelf.

Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26
Check Facebook
Koop hier je Ticket en zoek onder Beloningen naar ‘Starters4Communities x Amsterdam-Oost VrijMiBo’ en geef je naam op.