Home Eten&Drinken Eerste Bokkentocht van Oost rondom de Ringdijk

Eerste Bokkentocht van Oost rondom de Ringdijk

0

Het heeft lang op zich laten wachten, maar het is zover: herfstbok is weer op de tap. Om dat te vieren organiseren acht cafés de eerste Bokkentocht van Oost. Tijdens deze herfstwandeling kun je op zaterdag 6 oktober verschillende bockbieren proeven.

De deelnemende cafés aan de Bokkentocht zijn Mojo, Bar Wisse, The Cottage, Vergulden Eenhoorn, Bar Restaurant 1900, House of Watt, Elsa’s Cafe en Hotel Casa Amsterdam. Dat is een mooie route rondom de Ringdijk.

In elk café drink je voor slechts € 3,50 een speciaal door dit café geselecteerd Bockbiertje en er worden natuurlijk bijpassende gerechtjes geserveerd.

De wandeling start vanaf 15.00 uur en we gaan door tot minstens 21.00 uur ’s avonds. En waar je wilt starten, dat bepaal je gewoon helemaal zelf. Bij alle locaties ligt een stempelkaart voor je klaar. Inschrijven is niet nodig, maar je aanwezigheid melden op Facebook wordt uiteraard wel gewaardeerd. En nodig dan ook meteen je vrienden uit voor dit super gezellige evenement.

Een leuk extraatje voor de echte diehards: verzamel bij elk café een stempel op je kaart. Heb je de tocht volbracht, dan maak je kans op een diner voor 2 (t.w.v. € 50,00) bij één van de deelnemende cafés.