Home Overzicht Eerste City Wish Walk door Oost een mooi succes

Eerste City Wish Walk door Oost een mooi succes

0

Vandaag vond in het Flevopark de City Wish Walk plaats voor Make-A-Wish. Ruim 600 deelnemers wandelden 6 of 12 kilometer langs van de parels van Oost. Het was een spetterend Wenstival en een hartverwarmend podiumprogramma. Met de opbrengst van €43.383,37 mag deze eerste editie van de City Wish Walk geslaagd genoemd worden.

Hanneke Verburg van City Wish Walk en jeugd ambassadeur Jara maakten samen het opgehaalde bedrag bekend. Jara onderging een aantal jaren geleden heftige chemokuren met als resultaat dat ze nu nog steeds schoon is. Haar verpleegkundige specialist heeft Jara in die tijd opgeven voor een bijzondere wens, een parachutesprong: een ervaring om nooit te vergeten. Deze unieke onvergetelijke ervaring wenst Jara kinderen die nu ernstig ziek zijn ook toe.

Het succes van de eerste editie van de City Wish Walk smaakt naar meer. Met de City Wish Walks brengen we een ode aan ernstig zieke kinderen die dagelijks vechten tegen hun ziekte. Na de finish konden deelnemers wensen uit laten komen op het Wenstival. Er werd gesprongen in een bad vol snoepjes en je kon op de foto met een ´echte prinses’.

Elke dag horen drie families in Nederland dat hun kind een ernstige of levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten een positieve boost geven. Een ervaring die ze sterker maakt, vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst.