Home Overzicht Ernstig zieke kinderen blij maken met de City Wish Walk

Ernstig zieke kinderen blij maken met de City Wish Walk

0

Geld inzamelen om wensen van ernstig zieke kinderen uit te laten komen. Dat doet Make a Wish op zondag 25 november met de City Wish Walk. Het is een nieuw wandelevenement voor alle leeftijden. Het laat wandelaars de mooiste plekjes van het Oostelijk deel van de stad zien.

Jong en oud, teams of individueel, fit en minder fit, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan de City Wish Walk. Tijdens dit wandelevenement zijn er twee routes van 6 en 12 kilometer. De route die loopt door het oostelijk deel van Amsterdam en start in het Flevopark.

Wenstival in het Flevopark
Geniet onderweg van de juweeltjes die Oost te bieden heeft en beleef tijdens de wandeling en bij de finish zelf de Make-A-Wish wensen voor ernstig zieke kinderen. De wandelroute eindigt in het Flevopark waar het Wenstival plaats vindt. Op het Wenstival kunnen kinderen hun dromen uit laten komen door bijvoorbeeld in een bad met snoepgoed te springen of op de foto met een ‘echte’  lakei of prinses.

Wandel 6 of 12km en haal zoveel mogelijk geld op voor realisatie van nog meer kinderwensen.
Schrijf in voor
City Wish Walk www.citywishwalk.nl

Twee routes
Kies je voor de 6 kilometer route dan loop je vanuit het Flevopark door het Oosterpark via de Oost Indische Tuin naar de Finish. De 12 kilometer route gaat langs het Entrepotdok, Artis, Hortus Botanicus, via de mooie Amsterdamse grachten, de Hermitage, de Magere Brug uiteindelijk via het Oosterpark naar het festivalterrein in het Flevopark. Je ziet Amsterdam van een totaal andere kant.