Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

100 jaar Nemo. Een feestelijk jubileumweekend

zondag 10 december om 08:00 tot 17:00

Gratis

NEMO Science Museum viert het 100-jarig jubileum met een spectaculaire demonstratie van drie historisch belangrijke wetenschappelijke experimenten op het water tussen NEMO en het Marineterrein. Op 9 en 10 december, tijdens het Festival van de Nieuwsgierigheid, is NEMO voor alle bezoekers gratis toegankelijk en zijn er allerlei leuke activiteiten te doen.

Het thema van de jubileumviering is nieuwsgierigheid. Al 100 jaar prikkelt NEMO de nieuwsgierigheid bij mensen. Tijdens het Festival van de Nieuwsgierigheid op 9 en 10 december is er van alles te beleven in NEMO. Echte wetenschappers geven live antwoord op allerlei leuke en interessante vragen, er zijn spannende shows en bezoekers kunnen ontdekken of ze slimmer zijn dan ChatGPT. In de Werkplaats kan gedanst worden, er zijn volop proefjes om zelf te experimenteren en natuurlijk is ook de Kettingreactie te zien.

Gratis tickets zijn te reserveren op NEMO100jaar.nl

Gegevens

Datum:
zondag 10 december
Tijd:
08:00 tot 17:00
Series:
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Nemo
Oosterdok 2 1011 VX + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.