Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Cultureel festival van East&. In Baggerbeest

zaterdag 25 november om 14:00 tot 20:00

Gratis

Pop-Up Cultuurhuis East& strijkt opnieuw neer in Oost met een open festival voor alle leeftijden. Nu in de nieuwe broedplaats Baggerbeest, hét culturele ankerpunt van de Sluisbuurt, de stadswijk-in-wording. Het festival staat in het teken van beeldende kunst, workshops, performances, muziek en nieuwe kennismakingen in Oost.

Kunstenaars uit het Baggerbeest openen de deuren naar hun atelier en organiseren exposities en art workshops voor volwassenen én voor kinderen. Daarnaast is er een muzikale performance van She Who Makes Noise, een workshop tuften van Marian Genet, kunstplatform Mutter Amsterdam nodigt Reza Mirabi uit om nieuw performancewerk te tonen en meer.

Buurtbewoners, maar ook culturele en maatschappelijke instellingen en makers uit Oost zijn welkom om kennis te maken met deze nieuwe broedplaats, die nog niet lang geleden uit de zandvlakte is gerezen. Met een bruisende culturele festivaldag willen East@ en Baggerbeest nieuwe verbindingen leggen en een startschot geven van wat je de komende jaren nog meer in het Baggerbeest kunt verwachten.

Gegevens

Datum:
zaterdag 25 november
Tijd:
14:00 tot 20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Broedplaats Baggerbeest
Zuiderzeeweg 47 1095 KX + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.