Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Samen groen ondernemen. In Pakhuis de Zwijger

maandag 3 juni om 16:00

Gratis

De begane grond (plint) van gebouwen wordt vaak ingevuld door verschillende ondernemers. Ze worden apart per unit verhuurd of verkocht zonder dat er is nagedacht over de samenhang tussen de ondernemers en hoe dit bijdraagt aan de omgeving en het gebouw. Het goed inrichten van deze stad op ooghoogte zorgt voor een gastvrij, veilig en levendig gevoel op straat.

Tijdens dit programma onderzoeken we met elkaar welke alternatieve organisatie- en financieringsmodellen er zijn zodat een groep ondernemers, in dit geval ondernemers die werkzaam zijn in de duurzame c.q. natuurinclusieve sector, zich in staat kunnen stellen om gezamenlijk eigenaarschap te nemen over de stad op ooghoogte. Waarom is een dergelijke gezamenlijke aanpak gewenst? Op welke manier kunnen ondernemers zich het best verenigen? Wat voor ondernemers zijn geschikt om hieraan deel te nemen, bij welke partij ligt het eigenaarschap van deze samenwerking en wat voor fysieke ruimtes zijn daarvoor nodig? Tijdens dit programma gaan we in gesprek met ondernemers en experts over hoe we samen een plint kunnen invullen.

Gegevens

Datum:
maandag 3 juni
Tijd:
16:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.