Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

15 jaar PdZ: Nieuw Amsterdam Akkoord 2022 – 2030

woensdag 1 september - 20:00

Gratis

Vijftien jaar geleden opende Pakhuis de Zwijger haar deuren aan de Piet Heinkade in Amsterdam-Oost. Het voormalige vriespakhuis en kraakpand is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uniek platform met dagelijkse programma’s over de stad en het land van morgen én van de creatieve industrie. Een ontmoetingsplek voor progressieve denkers en doeners en een veilig huis voor de noodzakelijke dialoog over urgente maatschappelijke opgaven.

We blikken deze seizoensopening samen met stadmakers, eerdere sprekers, partners, overige Amsterdammers, en ons eigen team terug op wat we in de afgelopen 15 jaar voor de stad en haar bewoners hebben mogen betekenen. Aan de hand van het Nieuw Amsterdam Manifest (met daarin onze 10 ambities) en het in ontwikkeling zijnde Nieuw Amsterdam Akkoord 2022 – 2030 kijken we ook vooruit naar de periode die nog komen gaat. Met daarin nog meer de focus op een duurzame, inclusieve, gezonde, rechtvaardige en veilige stad van, voor en door iedereen!

Gegevens

Datum:
woensdag 1 september
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC
Site:
www.dezwijger.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.