Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

1,5 Meter Sessies | Francis van Broekhuizen

zondag 6 september - 08:00 tot 17:00

Wat doe je als de muren op je afkomen tijdens de lockdown? Operazangeres Francis van Broekhuizen gaf zichzelf dagelijks een muzikale injectie tegen de verveling. In een vlogserie nam de dramatische sopraan meer dan 100 liederen en aria’s op onder de titel ‘Francis zingt voor u’. Wil je dat Frances ook voor jou zingt? Kom dan naar De Nieuwe KHL, waar zij in een intieme 1,5 meter sessie de meest beluisterde liederen ten gehore brengt. Indrukwekkend en ontwapenend.

Voorstelling om 16.30 en 19.30 uur.

Kleine, intieme optredens van chansonniers, liedjeszangers en podiumbeesten van een klein uur. Een kaartje kost 20,00 p.p. en is altijd inclusief een welkomsthapje en een welkomstdrankje. Er zijn kaarten voor 1 persoon of voor 2 personen. Je hebt daarmee een vaste plaats in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden.

Er zijn ook tafeltickets voor 2 personen voor 90 euro. Daarvoor krijg je een eigen tafel, een welkomstdrankje en hapje, en een 2 gangenmenu. Dat serveren we aansluitend of voorafgaand op het optreden. Liever in het restaurant of op het terras eten? Dat kan ook.

Gegevens

Datum:
zondag 6 september
Tijd:
08:00 tot 17:00
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden