Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

1,5 Meter Sessies i.s.m. Stichting Grap | Ben Forte

woensdag 9 september - 19:30

Ben Forte is een 20-jarige rapper-songwriter uit Utrecht. Hij maakt Nederlandstalige popmuziek over liefde, geluk en zelfstrijd. Op het podium brengt hij dit solo met zijn piano en loopstation. Dit leverde hem afgelopen tijd plek in de Popronde op, een finaleplek in de Amsterdamse Popprijs en een finaleplek in de Grote Prijs van Nederland 2019. Als één van de meest geboekte acts van de Popronde 2019 werkt hij toe naar zijn nieuwe release: de single ‘Ochtendzon’ die vrijdag 8 november uitkomt. Zijn inspiratie vindt hij onder andere in artiesten als twenty-one pilots, Ed Sheeran en in de parkmuziek van de Efteling.

Voorstelling om 19.30 en 21.00 uur

Ticketswww.youtube.com

Dit optreden zou plaatsvinden op 8 juli, maar was wegens ziekte van Ben verplaatst naar 9 september. Gekochte kaarten voor 8 juli zijn uiteraard gewoon geldig.

Grap Amsterdam Popmusic en de Nieuwe KHL presenteren de hele zomer door ieder woensdag Nederlandse acts tijdens de 1,5 meter sessies. Je kunt kaartjes voor 1 of 2 personen kopen. De entree is 15 euro waarvan 10 euro rechtstreeks naar de artiest gaat. Je kunt ook een tafel voor 2 personen bestellen, inclusief een hoofdgerecht (€ 17,50) naar keuze. Eten serveren we voor of na het optreden.

Gegevens

Datum:
woensdag 9 september
Tijd:
19:30
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden