Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

1,5 Meter Sessies i.s.m. Stichting Grap presenteert: Laura Sjin

woensdag 26 augustus - 21:00

€15,00

Het lijkt al eeuwen geleden (2016) dat ze besloot haar hersenspinsels op muziek te zetten. Het liefst zo letterlijk mogelijk. Laura, want zo heet onze hoofdpersoon, verandert die in persoonlijke liedjes die toch voor menig mens herkenbaar zijn. Grote gevoelens door kleine formuleringen, waardoor er onder de luisteraar een soort ‘waar maakte ik me eigenlijk zo druk om?’-gedachte heerst. Dat de liedjes eigenlijk bedoeld zijn om haarzelf te kalmeren, is geheim.

Tijdens haar wandeling over het pad der muziek, mocht ze al snel bij 3FM op de Speelplaats komen spelen en mee met Herman Brood Academie on Tour (o.a. Paradiso). In 2018 bracht ze haar debuut EP ‘Als ik droom’ uit, won ze in de finale de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en mocht ze in het najaar mee met de Popronde.
‘Hoe klinkt zoiets dan?’ Hoor ik je nu vragen, waarop mijn antwoord is: ‘Een songwriter die op zolder haar liedjes zodanig kan inkleuren dat het soms dromerige tranentrekkers worden, soms dansbare discoplaatjes en soms alles daar tussenin; Laura-achtig.’

Gegevens

Datum:
woensdag 26 augustus
Tijd:
21:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wijzigingen voorbehouden