Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Muziek | 1,5 Meter Sessies presenteert Erwin van Ligten

vrijdag 19 februari - 19:30

€15,00

Erwin was tot nu toe hoofdzakelijk actief was als begeleider van vele topartiesten, maar staat het komende jaar zelf centraal als musicus. Met dit soloprogramma brengt Erwin een diversiteit aan songs en instrumentale stukken. In zijn spel als rock en bluesgitarist is de melancholie en het melodieuze al duidelijk hoorbaar. Met de akoestische gitaar en zijn ongepolijste stem weet Erwin zijn publiek tot op het bot te raken en te ontroeren.

Erwin brengt een programma met eigen interpretaties van nummers van zijn helden Jackson Brown, Jimmi Hendrix, Ry Cooder, Chris Robinson e.a. afgewisseld met eigen nummers. Ook enkele songs van zijn onlangs uitgebrachte cd ‘For all we know’ zullen de revue passeren. Een avond met Erwin van Ligten is een avond om je vingers bij af te likken, een avond die de bezoeker ontroert, een avond met een fantastische en unieke gitarist!

Tickets kosten 15,00, waarvan 10,00 rechtstreeks naar de artiesten gaat. Er zijn ook kaarten inclusief een hoofdgerecht voor 32,50 p.p.
Tickets denieuwekhl.stager.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 19 februari
Tijd:
19:30
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.