Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

1,5 metersessie | JP den Text & Jim de Groot

zondag 19 juli - 19:30

JP den Tex is één van Nederlands meest begenadigde singer-songwriters. Hij is als de wijn die met het klimmen der jaren alleen maar beter wordt”, aldus muziekblad OOR. JP waagde zich in de vroege zeventiger jaren als één van de eersten aan een Nederlandse versie van Amerikaanse countryrock. Naast een karaktervol zanger is hij een boeiend verteller, die zijn songs omkleedt met krachtige verhalen. Ga met hem mee op muzikale reis.

Jim de Groot werd vooral bekend door zijn theaterwerk. Toch is de muziek bij hem nooit ver weg, zoals blijkt uit de talloze musicals waarin hij speelde, van Hair tot Mensch… durf te leven. Hij kruipt net zo makkelijk in de rol van John Lennon als in die van Jezus in de Passion. In De Nieuwe KHL komt hij helemaal als zichzelf.

Samen op een podium maken de twee er een informele, bij vlagen zelfs hilarische show van.

Om 16.30 en 19.30 uur

Je kunt  alleen tafels voor 2 personen boeken. Heeft u een groter huishouden? Neem even contact op met info@denieuwekhl.nl.
20,00 euro p.p. inclusief 2-gangen diner | minimaal tafel voor 2 personen | kaartverkoop via denieuwekhl.stager.nl/web/tickets. Het 2 gangenmenu bestaat uit een voorgerecht en hoofdgerecht.

Gegevens

Datum:
zondag 19 juli
Tijd:
19:30
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wijzigingen voorbehouden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here