Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Schrijfcursus Korte Verhalen

zondag 3 oktober - 10:00

€125,00

Hou je van schrijven? Doe dan mee aan de Schrijfcursus Korte Verhalen. Op zondagochtend 3 oktober begint die voor de vierde keer weer in de Java Bookshop. Op 10 en 24 oktober ga je dan verder in De Eester. Tussen onze boeken ga je veel schrijven, schrappen en schaven samen met een kleine groep. Thuis schrijf je verder en lees je korte verhalen ter inspiratie. Aan het eind een primeur: je eigen korte verhaal! Schrijfervaring niet nodig, plezier in schrijven natuurlijk wel.

In deze cursus van drie zondagochtenden schrijf je veel aan de hand van korte opdrachten die Aafke Jochems je geeft en die je onderling bespreekt. Ondertussen leer je meer over sterke openingszinnen, spanningsboog, personages, dialogen, vertelperspectieven, etc. Op 3 oktober stipt Sanne Fase van de Java Bookshop, net als Aafke liefhebber van korte verhalen, bundels aan met korte verhalen die een inspiratiebron zijn voor je korte verhaal. Je gaat naar huis met oefeningen voor thuis. Hou er dus rekening mee dat je thuis lekker blijft doorschrijven. En korte verhalen gaat lezen om de kunst af te kijken.

Alle info op aafkeschrijft.nl/schrijfcursus-korte-verhalen. Daarop ook de korte verhalen van cursisten die je voorgingen.

 

Gegevens

Datum:
zondag 3 oktober
Tijd:
10:00
Kosten:
€125,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Java Bookshop
Javastraat 145 1094 HE

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.