Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Opening gebouw Leger des Heils

donderdag 30 september - 10:30

Na een maandenlange verbouwing wordt op donderdag 30 september het gebouw van het Leger des Heils aan de Derde Oosterparkstraat geopend. De feestelijke opening is toegankelijk voor alle buurtbewoners en vindt plaats onder leiding van
commissioner Hannelise Tvedt, commandant en leider van het Leger des Heils in Nederland.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma aan het Kastanjeplein. Een plek bieden waar je thuiskomt en iedereen welkom is. Dat is waar Leger des Heils Amsterdam Oost naar streeft. Door de coronacrisis was het lange tijd niet mogelijk om mensen te ontvangen in de buurthuiskamer of om diensten te houden. Daarbij kwam dat het gebouw gedateerd was. Na een grondige renovatie is het pand nu weer geopend voor iedereen in de wijk.

Zo kunnen buurtbewoners een kop koffie drinken in de buurthuiskamer, even rondkijken in de tweedehands kledingwinkel of een zondagse dienst bijwonen van het korps (de kerk) van het Leger des Heils. In het gebouw wordt ook kantoor gehouden door professionele hulpverleners van het Leger des Heils (ambulant ondersteuners) die begeleiding bieden aan cliënten van het Leger des Heils die in de wijk wonen. Een deel van het pand wordt daarnaast gehuurd door de stichting Nedles, die Nederlandse les geeft aan mensen met een migratie-achtergrond.

Gegevens

Datum:
donderdag 30 september
Tijd:
10:30

Locatie

Leger des Heils
Derde Oosterparkstraat 271 1092 EA

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.